Vali Güvençer Misafirlerini Ağırladı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ve Yönetimi ile CHP İl Başkanı Semih Balaban ve yönetimini ağırladı.

Vali Güvençer Misafirlerini Ağırladı
Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ve Yönetimi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şube Başkanı Kafkaslı, "Türk Kadınlar Konseyi olarak başta ben ve arkadaşlarım, 2018 yılının hayırlar getirmesini, huzur, bereket, barış içinde güzel bir yıl geçirmemizi yüce Rabbimden niyaz ederek geldik. Bizi kabul buyurdunuz, çok teşekkür ederiz. Konsey olarak yapacaklarımızı, yaptıklarımızı sunmak üzere geldik. Size Genel başkanımın da sevgilerini sunmak üzere bugün buradayız” dedi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer de ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, “Şahsımız için değil öncelikle tüm insanlık ve ülke için, ülke içinde Manisa da yer alıyor tabii ki. Tek başına ne bizim ne de Manisa’nın iyiliği yetmiyor. Ama inşallah 2017 yılı geçti, 2017 üzerine kurulu 2018 de iyi olur. Biz bunu dilemek durumundayız. Öncelikle dilek, dua mesabesinde olur, hem kendi yapabileceklerimiz açısından da bir kararlılık ifadesi olur inşallah” diye konuştu.

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ziyarette Vali Güvençer’e çiçek ve Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı 2018 yılı takvimini hediye etti.

CHP’nin ziyareti

Aralık ayı sonunda yapılan kongrede CHP Manisa İl Başkanlığına seçilen Semih Balaban ve yeni yönetimi de Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP İl Başkanı Semih Balaban ziyarette yaptığı konuşmada kendilerini kabul ettiği için Vali Güvençer’e teşekkür ederek, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi İl yönetimi olarak, ilk resmi ziyaretimize sizle başlayalım ve Manisamız için birlikte neler yapabiliriz, bunları konuşalım istedik ve sizlerin de her zaman bizlere pozitif yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Sizlerle birlikte Manisamız için, ülkemiz için çalışmak istiyoruz. Biz yapıcı bir muhalefet tavrıyla, sizlerle birlikte bu şehirde güzel hizmetler vermeye çalışacağız” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Semih Balaban ve yeni yönetimini tebrik eden Vali Mustafa Hakan Güvençer ise “Türkiye önemli aşamalardan geçiyor. Tercihleri ne olursa olsun vazgeçilmez bir şekilde anayasa kuralları çerçevesinde, demokratik bir hukuk devleti kimliğini elbette muhafaza edecek, bu kimlik içerisinde tüm siyasi partilerimizin özellikle, ana muhalefet partimizin elbette sistemin doğru işleyişi açısından kıymeti son derece önemli, tartışılmaz. Ben bir yandan yeni seçilen İl Başkanımızı kutlarken, görevi devreden değerli il başkanımıza birlikte çalıştığımız 1,5 yıl içerisinde gösterdiği uyumlu çalışma sebebiyle de çok çok teşekkür ediyorum. Yeni başkanımıza, başkanımızla birlikte yönetim kurulunu oluşturan yeni heyete de başarılar diliyorum. Dilerim el ele ülkemizin, şehrimizin sorunlarını çözmede işbirliğimize devam ederiz” dedi.

Kaynak: İHA