Vali Ceylan , Gazeteciler İle Bir Araya Geldi

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Tekirdağ’daki basın çalışanları ile öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Vali Ceylan , Gazeteciler İle Bir Araya Geldi
Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Tekirdağ Süleymanpaşa Turizm Otelcilik ve Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen öğlen yemeğinde yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yemeğe basın mensuplarının yanı sıra Vali Yardımcıları Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, Lütfullah Gürsoy, Tayyar Şaşmaz, Suat Yıldız ile Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın katıldı.

Vali Ceylan, Tekirdağ’da yapılan çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi vererek, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

“Devamlı gazetecilerimizin yanındayız”

Vali Ceylan, yaptığı konuşmada gazetecilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, “Tekirdağ ilimizde gerçekten bizler idari olarak devlet olarak, yerel yönetimler ve diğer kurumlarımız ile birlikte ve tabi ki önemli olan bizleri devamlı bilgilendiren, ilimizde olan olaylar ile ilgili olarak anında haber ulaştırmak için gece gündüz çalışan basın mensubu arkadaşlarımızı, gazeteci arkadaşlarımız ile birlikte olmak, onların bugününe ortak olarak kutlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Güzel bir uyum içerisinde özellikle çalışan gazeteci arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Valilik Basın Müdürlüğü olarak gerek diğer basın müdürlükleri ile biz gazeteci arkadaşlarımızın haber almadaki hızlılığını ve doğru haber almaya yönelik katkılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Onların aynı zamanda diğer konular ile ilgili sorunlarında her zaman açık olduğumuzu ve devamlı gazetecilerimizin yanındayız. Bizim için önemli olan görev yaptığımız ildeki hizmetin vatandaşımızın en iyi ve en hızlı şekilde ulaşmasını sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü anısına toplu fotoğraf çekimi ile program son buldu.
Kaynak: İHA