Uzman Çavuşu Yaralayan Şüpheliler, Adliyeye Sevk Edildi

Kastamonu’da uzman çavuşu silahla vurarak yaralayan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Uzman Çavuşu Yaralayan Şüpheliler, Adliyeye Sevk Edildi
Hakkari’den memleketi Kastamonu’ya izne gelen Uzman Çavuş U.K, 5 Ocak Cuma akşamı İnönü Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi üzerinde çıkan tartışma sonrasında silahla vurularak yaralanmıştı. Halen yoğun bakımda tedavisi devam eden Uzman Çavuş U.K., hastaneye kaldırılırken kendisini İ.K.’nin vurduğunu söylemişti.

Bunun üzerine güvenlik kamerası görüntülerinden de yola çıkan Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştığı ileri sürülen aracın plakasını ve içerisindeki şahısların kimliklerini belirledi. Ardından kaçan şüphelilerin bulunması için çalışma başlatan Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, suç aletiyle birlikte uzman çavuşu yaraladığı ileri sürülen İ.K., A.K., M.K. ve T.Ş.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından İ.K., A.K., M.K. ve T.Ş., adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden İ.K., adliyeye girdiği esnada ülkücü işareti yapması ise dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan uzman çavuşu silahla yaraladığı ileri sürülen İ.K. ile Uzman Çavuş U.K.’nin daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenildi. Aralarındaki problemi konuşmak için Uzman Çavuş U.K.’nin, İ.K.’yi olay yerine çağırdığı iddia edildi.

Ayrıca silahlı kavga nedeniyle o esnada yoldan geçen otomobile kurşun isabet etmesi sonucu camları kırıldı, silahlı kavganın olduğu bölgede yolun kenarında park halinde duran iki otomobilde de hasar oluştu.
Kaynak: İHA