Şarkıcı Ersan Er Kardelen Koleji Öğrencileriyle Buluştu

‘Tanrım’ şarkısıyla adından söz ettiren genç şarkıcı Ersan Er, Nevşehir’de öğrencilerle buluştu.

Şarkıcı Ersan Er Kardelen Koleji Öğrencileriyle Buluştu
‘Tanrım’ şarkısıyla son yıllarda gündeme gelen ve şimdilerde ise ‘Yaşamam Artık’ şarkısıyla büyük beğeni toplayan sanatçı Ersan Er, Nevşehir Kardelen Koleji öğrencileriyle buluştu. Şarkılarını öğrencilerle birlikte seslendiren şarkıcı, 45 dakika boyunca sahnede kaldı.

’Tanrım’ şarkısının 90 milyon izlenme sayısına ulaştığını söyleyen genç şarkıcı, ’Yaşamam Artık’ şarkısının ise 45 günde yaklaşık 8 milyon kişi tarafından izlendiğini dile getirdi. Kimseyi rakip olarak görmediğini, tek mücadelesinin kendisiyle yarışmak olduğunu belirten Ersan Er, "Biliyorsunuz her zaman gençlerimiz ile beraberiz. Her zaman sevenlerimizle birlikteyiz ve elimizden geldiğince onlar da birlikte zaman geçirmeye çalışıyoruz. Dün bir okulumuzda idik, hem öğrencilerle hem de engelli kardeşlerimiz ile birlikte zaman geçirme fırsatımız oldu. Bugün de yine Kardelen Koleji’nde kardeşlerimizle beraber kucaklaştık” diye konuştu.

Şarkıcı Ersan Er’e konser sonrasında Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mehtap Kulaç tarafından günün anısına bir plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA