Sandıklı'da Asfalt Çalışmaları

Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerde yapılan asfaltlama ve bordür döşeme çalışmaları devam ediyor.

Şirinevler Mahallesinin tamamında yapılan çalışmalar ile 29 bin 528 metre yol, 2 bin 504 metre kaldırım, 3 bin 360 metre bordür ve 3 bin 415 metre oluk çalışmasının yapılarak tamamlandığı bildirildi.

Mahallenin bütün cadde ve sokaklarında çalışmaların hızla tamamlandığını belirten Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaların diğer mahallelerde de hava koşullarına göre tamamlanacağını belirtti.

Sandıklı'nın yaşanabilir modern bir görünüme kavuşması için ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığını aktaran Çöl, şunları kaydetti:

"Sandıklıyı yaşanabilir modern bir kent haline getirebilmek için gayret gösteriyoruz. İlçemizin hemen her noktasında çalışmalarımız var. Yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin şehir genelinde kaldırım yenileme, kilitli parke taşı ve sıcak asfalt çalışmaları yaptık. Hedefimiz alt yapı sorunu olmayan, modern ve çağdaş bir Sandıklı'dır. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun."

Kaynak: AA