Minik Ellerden, Başkan Yılmazer'e Hediye

Sapanca Elmas Dereli Anaokulu Müdür, öğretmen ve öğrencileri Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’i makamında ziyaret etti.

Minik Ellerden, Başkan Yılmazer'e Hediye
Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün ziyaretime gelen çocuklarımıza ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ederim. Yerel yönetimlerin sosyal sorumluluk projelerine önem ve destek vermesi düşüncesiyle, bize gelen projelere imkanlar doğrultusunda destek olmaya çalışıyoruz. Söz konusu çocuklarımız ve geleceğimiz olduğunda hassasiyetimiz artmaktadır. Bu gün bizden talep ettikleri geri dönüşüm kutu ve kutuların dolmaları halinde bilgilendirilmesiyle atıkların toplanması konusunda kendilerine destek olacağız. Çocuklarımızın bilinçli bireyler yetişmesine katkı sağlayan duyarlı öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Sapanca Elmas Dereli Anaokulunun iki yıldır devam eden geri dönüşüm projesiyle, bu yılın sonunda yeşil bayrağı almayı hedefledikleri aktarıldı. Sapanca Elmas Dereli Anaokulu Müdürü Betül Gürateş “Çocuklarımıza geri dönüşümü oyunlarla, el beceri etkinliklerimizle aşılamaya çalışıyoruz. Geri dönüşüm kağıtlarıyla ağaçlarımıza ve diğer geri dönüşümle milli servetimize sahip çıkmaya çalışıyoruz. 2 iki yıldır büyük özveri ile devam ettirdiğimiz geri dönüşüm projemizle 2018 yılının sonunda yeşil bayrağı almaya hedefliyoruz. Bugün Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’i ziyaret ederek, projemiz için gerekli olan geri dönüşüm kutuları ve atıkların yetkililer tarafından alınmasınız talep ettik” diye konuştu.

Başkan Yılmazer, ziyarette gelen çocuklarla tek tek ilgilendi ve sohbet etti. Hediye ettikleri ve kendi el emekleriyle hazırladıkları tablodan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.
Kaynak: İHA