Güzelleşen Körfez'de Ekonomide Canlanıyor

Körfez’de hizmete açılan özel bir çuval üretim tesisinin açılışında konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Açılan her işletme, Körfez’deki ekonomik canlanmayı arttıracaktır” dedi

Güzelleşen Körfez'de Ekonomide Canlanıyor
Körfez’de bir işletme daha faaliyete başladı.

Erzurum Oltu Federasyon Dernek Başkanı Murat Güzel’in sahibi olduğu çuval üretim tesisinin açılışına, AK Parti Milletvekili Cemil Yaman, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve çok sayıda davetli katıldı.

Kurdele kesimi ve yapılan duaların sonrasında konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Açılan tesisin Körfez’e hayırlı olmasını diliyorum. Açılan her işletme ilçemize ayrı bir değer katacaktır. Körfez sürekli gelişen ve geliştikçe de güzelleşen bir ilçe. Bu tür yatırımlar da Körfez’i ekonomik olarak daha da canlandıracaktır” ifadelerini kullandı.

Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve Milletvekili Cemil Yaman da kısa birer konuşma yaparak, işletmenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilirken, işletme sahibi Murat Güzel, protokol üyelerine yapılan işlemler hakkında bilgiler aktardı.
Kaynak: İHA