Dilberoğlu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Hakkari İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentteki gazetecilerle yemekte bir araya geldi.

Dilberoğlu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü tarafından polisevinde gazeteciler için verilen yemeğe İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, şube müdürleri, ildeki ulusal ve yerel gazete çalışanları katıldı.

Gazetecilerle bir süre sohbet eden Emniyet Müdürü Dilberoğlu, Hakkari’nin huzur ve güven içerisinde olduğunu söyledi.

Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından kısa sürede yapılan asfalt çalışmaları, çocuk oyun parkları, estetik aydınlatma çalışlarının kentin görünümünü değiştirdiğini belirten Dilberoğlu, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirtti.

İlde görev yapan gazetecilerin sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Müdür Dilberoğlu, gazetecilerin çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek, ellerinde geldiği kadar kendilerine yardımcı olmaya çalıştığını ifade etti.

Zorlu bir coğrafyada gazetecilik mesleğini icara ettiklerini ifade eden gazeteci Feyzullah Taş ise, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kendilerini misafir eden, sorun ve sıkıntılarını dinleyen Emniyet Müdürü Dilberoğlu ve beraberindeki şube müdürlerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA