Darende Belediyesi'nden 300 Öğrenciye Kışlık Mont

Darende Belediyesi öncülüğünde İstanbul’dan faaliyet gösteren iş adamları tarafından gönderilen 300 kışlık mont Ayvalı ilk ve orta okul öğrencilerine dağıtıldı.

Darende Belediyesi'nden 300 Öğrenciye Kışlık Mont
Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser yaptığı konuşmada çocukların geleceğimizin teminatı olduğunu söyledi.

Eser, “Geleceğin doktorları, geleceğin eğitimcileri ve geleceğin yöneticilerinin bu soğuklarda üşümemeleri için montlar getirdik ve dağıtıyoruz. Arkadaşlar temel işte burada başlıyor, okul sıralarında başlıyor. Bu gün Ayvalı ilk ve orta okulundayız. Bu çocuklarımız ataları gibi vatanına, bayrağına bağlı olarak, geleceğin vatan severleri olarak yetişeceklerdir. Babaları ve anneleri gibi örnek insanlar olacaklardır” dedi.

“Soğuk havalardan korunmaları için mont dağıttık”

Eser, vatandaşlarla istişare yaparak hizmet götürmeye gayret gösterdiklerini de belirterek, "Okullarımızı ziyaretler ederek, idarecilerimizden sorunlar hakkında bilgiler alıyoruz ve ona göre çözüm önerileri getiriyoruz. Ayvalı ilk ve orta okulunda idareciler tarafından belirlenen öğrencilerimize soğuk havalardan korunmaları için mont dağıttık. Bizim çalışma programımız önderimiz, liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın önerilerine ve programlarına uyarak yapılmaktadır. Okullar diyor, hizmet diyor, vatandaş diyor ve öneriler doğrultusunda hareket ediyor ve çalışmalarımızı o boyutta sürdürüyoruz” dedi.

Ayvalı ilk ve Orta Okulu Müdürü Erkan Durmuş ise Başkan Eser’e duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti. Durmuş, “Darende Belediyesi bizlerden ihtiyaç sahibi öğrencilerin sorunları hakkında bilgiler aldı ve biz okul idaresi olarak kış aylarında mont ihtiyacı olduğunu söyledik. Bugün de dağıtımı yapılıyor. Okul idarecilerimiz, veliler ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Darende Belediyesi tarafından organize edilen ve iş adamaları tarafından temin edilen mont dağıtım törenine Belediye Başkanı Süleyman Eser, Ak Parti ilçe Başkanı Süleyman Şimşek, belediye başkan yardımcısı Savaş Kazancıoğlu, belediye meclis üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: İHA