Çocuğu taciz eden sapık ne kadar ceza alacak?

Antalya'da 8 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden sapık yakalandı. Peki bu sapık ne kadar ceza alacak?

Çocuğu taciz eden sapık ne kadar ceza alacak?
Çocuğu taciz eden sapık ne kadar ceza alacak?
Antalya'da markete ekmek almaya giden 8 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden şüpheli yakalandı. 8 yaşındaki kızı taciz eden sapığın ne kadar ceza alacağı merak konusu oldu. 

Beyaz TV'de yayınlanan Ömür Varol'la Beyaz Gazete programı bugünkü yayınında bu konuya da yer verdi.

Ömür Varol, gazeteci Fatih Erener'le iğrenç olayı masaya yatırdı.

SAPIK NE KADAR CEZA ALACAK?

Küçük kızın taciz edildiği görüntüler hakkında konuşan gazeteci Fatih Erener 'İğrenç olayın gerçekleşip gerçekleşmemesine göre olay nitelikli ya da basite giriyor. Bu görüntülerdeki olay basit cinsel istismara giriyor. Çünkü nihayi olarak iğrenç olay gerçekleşmemiş. Adı basit ama cezaları yüksek. Bu basit cinsel istismar ama kız 12 yaşından küçük olduğu için ceza artacak.

13 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU CİNSEL İSTİSMARDAN ARANIYORMUŞ


Artı bu şahıs 13 yaşında bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla aranıyormuş. O dava ayrı bu dava ayrı ele alınırsa buradaki cezadan sonra bir de oradaki ceza üzerine eklenecek. Savcı buna basit cinsel istismar üzerinden dava açacaktır ama eğer bunu sarkıntılığa sokarsa 3'le 8 yıl arasında yargılanacak. Eğer bunu basit cinsel istismara sokarsa 8'le 15 yıl arasında yargılanacak. 8 yıl da alabilir 15 yıl da alabilir. 3 yıl da alabilir 8 yıl da alabilir' ifadelerini kullandı.

Çocuğu taciz eden sapık ne kadar ceza alacak?O sapık tutuklandı