Başkan Toçoğlu Açıklaması '2019 Bir Kırılma Noktasıdır'

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Arifiye ilçe Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Başkan Toçoğlu Açıklaması '2019 Bir Kırılma Noktasıdır'
Hanlı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti il Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Arifiye ilçe Başkanı Ali Başar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, kadın ve gençlik kolları başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu yer aldı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Arifiye ilçe Başkanı Ali Başar, “AK Parti, 15 yıldan beri halkımızın güvenini kazanmış ve girdiği her seçimden mutlak bir zaferle çıkmıştır. Partimiz kurulduğu günden itibaren birlik ve beraberliğini hiç kaybetmemiş ve bunu bozmak isteyenlere de fırsat vermemiştir. Önümüzde 2019 seçimleri bulunmaktadır. İlçe teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri ve mahalle temsilcileri olarak üzerimize düşen yük geçmişten daha ağır olacaktır. İlkeli siyaset yapan, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev ziyaret ederek bu kutlu davanın nihayete ulaşması için çaba göstermek zorunda olduğumuzu asla unutmamalıyız” ifadelerini kullandı.

Arifiye yıldızı parlayan bir ilçe”

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, “AK Parti iktidarı ile Arifiye, Arifiye oldu. En önemlisi ilçe oldu. Arifiye’de biz göreve geldiğimizde 2 buçuk milyon harcayarak Arifiye’ye okul kazandırdık ve yurt yaptık. Kültür merkezimiz yoktu. Şimdi Türkiye şartlarında modern bir kültür merkezi inşa ettik. Meydanımız yoktu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu, Arifiyemize çok güzel bir meydan kazandırdı. Spor tesisleri yoktu. Şuanda 2 adet sentetik sahamız var. Halk eğitim merkezleri yaptık. Her mahallemize park alanları inşa ettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile adımlar attık ve ilçemize OSB kazandırdık. Büyükşehir asfalt ekipleri ile koordineli bir çalışma gerçekleştirerek Arifiye’de çok büyük bir asfalt çalışması gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyemiz tarafından Sakarya Nehri üzerine 4 milyonluk bir yatırım ile köprü inşa ediliyor. Arifiye’yi yıldızı parlayan bir ilçe haline getirdik. Bu memleketin geleceği için 2019’da da hep birlikte başarılı olmalıyız” dedi.



“Derdimiz milletimize hizmettir”

Programda konuşan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Arifiye’de önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Her zaman ifade ediyorum; hizmetler konusunda hamdolsun sorun yaşamıyoruz. Çünkü bizim derdimiz milletimize hizmet. Biz sıkı bir şekilde işimize bakacağız, işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Doğruluktan ayrılmayacak, üretecek, bu şehri yeni yatırımlarla buluşturacağız. 2019 seçimleri hizmetlerimizin devamı, ülkemizin istikrarı için çok büyük önem taşıyor. İnşallah birlik ve beraberlik duygusu içerisinde başarıyı yakalayacağız. Hepimiz şunu bilmeliyiz ki AK Parti’nin kaderiyle ülkemizin kaderi artık örtüşmüştür. AK Parti iktidardaysa hizmetler olacak ve bu işler sürdürülebilir bir şekilde devam edecektir. Bu sürecin başarılı sonuçlanması tamamen yapacağımız çalışmalara ve gayretlere bağlı. Gençlerimiz, kadın kollarımız, teşkilatlarımız hülasa hepimiz daha fazla çalışarak bu süreci başarılı bir şekilde noktalamalıyız. İnşallah hep birlikte ülkemize ve milletimize hizmet etmeyi sürdürecek şehrimizi geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.,
Kaynak: İHA