Başkan Eşkinat, Çalışan Gazetecilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Süleymanpaşa’da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Eşkinat, Çalışan Gazetecilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi
Kahvaltıda Süleymanpaşa Belediyesi’nin 2017 yılı faaliyetleri kısa bir sunumla basın mensuplarına aktarılırken, Başkan Ekrem Eşkinat, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Hepinizin Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun. Böyle günlere aynı zamanda bayram da deniyor ama ne kadar bayram yapıyorsunuz onu da en iyi sizler biliyorsunuz. Sektörün içinde bulunduğu koşulları biliyoruz. Çalışan ve çalışamayan tüm gazetecilerin günü kutlu olsun. Sadece belli günlerde insanların hatırlandığı, sonra da bir kenara konulduğu bir ülkedeyiz. Umarım her gün sizin açınızdan kaleminizi özgürce kullanabildiğiniz, gördüğünüz her şeyi özgürce yazabildiğiniz ve eleştirilerinizin kabul gördüğü, içselleştirildiği bir ortamda çalışmalarınızı sürdürebilmeniz dileğiyle başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

2017 yılı faaliyetleri ile ilgili sunum gerçekleştirildi

Başkan Eşkinat’ın konuşmasının ardından 2017 yılında gerçekleştirilen faaliyetler Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak tarafından yapılan sunumla basın mensuplarına aktarıldı. Kahvaltıda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Eşkinat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarıyla yaklaşık bir buçuk saat sohbet etti.

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü’nde düzenlenen kahvaltıya, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Berkay Çakır ve Hulusi Özocak da katılırken, Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren gazeteciler yoğun ilgi gösterdi.

Kahvaltı programı sonrası katılım gösteren gazetecilere 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü anısına çeşitli hediyeler takdim edildi.
Kaynak: İHA