Başkan Cahan Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetecilerle bir araya geldi.

Başkan Cahan Gazetecilerle Bir Araya Geldi
Gazetecilerin ve siyasetçilerin mesai saatlerinin olmadığını söyleyen Uşak Belediye Başkanı Cahan bu meslek sahiplerinin halka hizmet için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Cahan; " Hatta 24 saat yetmiyor biz bunu 25 saat olarak ifade ediyoruz, basın da aynı, çünkü hayat devam ediyor. Sizler kutsal bir meslek ifa ediyorsunuz” şeklinde konuştu.

Tüm basın mensuplarını 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle tebrik eden Cahan, gazetecilere mesleklerinde başarılar diledi. "Uşak Belediyesi olarak hep yanınızda olduk öyle olmaya da devam edeceğiz" diyen Başkan Cahan biz bir aileyiz dedi.

Uşak Belediyesi olarak vazifelerinin şehrin altyapı, sosyal, spor ve kısaca tüm alanları geliştirip vatandaşlara yaşanabilir, kaliteli ve refah dolu bir hayat sunmak olduğunu hatırlatan Cahan; " Bu amacı siz gazeteciler aracılığıyla hemşerilerimize sunup ulaştırabiliyoruz, bu birlikteliğin her daim devam etmesini diliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Ocak’ta Uşak’a geleceğini hatırlatan Cahan şehrin en işi şekilde tanıtılması konusunda basın mensuplarından yardım istedi.

Uşak Kent Park Projesinin yapım sürecinden bahseden Nurullah Cahan proje gereği şehir merkezinde bulunan eski okulların yıkımının gerçekleştiğini ve bahar aylarında çalışmaların hızlanacağını vurguladı. Şehir trafiğindeki sıkıntıları gidermek için 3. battı çıktının yapımına son hızla devam edildiğini söyleyen Cahan, Cumhurbaşkanın ziyaretine kadar ana şeridin açılışa hazır olup hizmete sunulacağı bilgisini verdi.

Programın devamında Uşak’ın yerel gazetecileri sorunlarıyla ilgili fikirlerini beyan ettiler ve zorlukların çözümü için yetkililerden destek talebinde bulundular.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününün Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın doğum gününe tekabül ettiği için Uşaklı gazeteciler Başkan Cahan’a doğum günü pastası sürprizi yaptılar ve programın sonunda toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Kaynak: İHA