Yılbaşında Eğlencenin Nabzı Winner İncek'te Attı

Ankara’da eğlence tutkunlarının değişmeyen adresi Winner İncek’te müzik dünyasının sevilen isimlerinden Şevval Sam, Haktan, Ceylan Ertem ve Tan Taşçı müzikseverlerin yeni yıl coşkusuna ortak oldu.

Yılbaşında Eğlencenin Nabzı Winner İncek'te Attı
2018 yılına coşkulu bir giriş yapmak isteyen başkentliler günler öncesinden Winner İncek’te yerlerini ayırttılar. Gözde eğlence kompleksinde sevilen isimlerle yeni yıla ‘merhaba’ demek isteyen başkentlilerin yoğun ilgisi dikkat çekti. Müzik ziyafetinin yaşandığı gecede arabesk parçaların yanı sıra kendisinden istenen şarkıları da geri çevirmeyen Haktan, hayranlarının gönlünü fethetti. Yeni yılda tüm halkımız adına barış, sevgi ve huzur dileyen Haktan, yerini usta sanatçı Şevval Sam’a bırakarak sahneden ayrıldı. Türk sanat müziği, Karadeniz şarkıları, arabesk ve Anadolu kültür ve dillerine ait ezgilerin yer aldığı türkülerle konuklarına adeta müzik ziyafeti veren Şevval Sam, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede kaldı. Geri sayımı sevenleriyle beraber yapan Sam, herkese önce sağlık sonrasında da mutluluk ve aşk diledi. Sam, gecenin sonunda yeni yıla kendisini dinleyerek girmeyi tercih eden konuklarına teşekkür ederek veda etti.

Tan Taşçı ve Ceylan Ertem şarkıların hep bir ağızdan söylediler

Sınırsız eğlence anlayışı ile konuklarına unutamayacakları bir yılbaşı gecesi fırsatı sunan Winner İncek’in bir başka salonu da pop müziğin sevilen ismi Tan Taşçı ile başarılı müzisyen Ceylan Ertem hayranları için hazırlandı. Ceylan Ertem ile eğlenceye start veren konuklar, şarkıların neredeyse tamamında kendisine hep bir ağızdan eşlik etti. Ertem’in yeni yıl dileklerinin ardından sahneyi Tan Taşçı aldı. Taşçı da gece boyunca repertuvarı ile herkesi kendisine hayran bıraktı.
Kaynak: İHA