'Yalnız Değilsiniz' Ailesi Bin 375 Aboneye Ulaştı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ‘Yalnız Değilsiniz’ sosyal sorumluluk projesi ile Manisa’da bin 375 aboneye ulaştı.

'Yalnız Değilsiniz' Ailesi Bin 375 Aboneye Ulaştı
MASKİ Genel Müdürlüğü, yaptığı her hizmetle Manisalıların yanında olmaya devam ediyor. Abone İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen ‘Yalnız Değilsiniz’ projesi çığ gibi büyüyor. Bin 375 aboneye ulaşılan hizmet sayesinde yaşlı, kimsesiz, engelli ve çalışma saatleri nedeniyle hizmet binalarına gelemeyen vatandaşın işlemleri kısa sürede yapılıyor. Aboneler, MASKİ ile ilgili işlemlerini yapmak için evlerinden özel araçla alınarak hizmet binasına getiriliyor. Hizmet binalarına gelemeyecek durumda olan vatandaşın işlemleri ise evlerinde yapılıyor. ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Standardı belgesine layık görülen sosyal sorumluluk projesinden, Alo 185 Çözüm Merkezi’ni arayarak durumlarını ileten vatandaşlar hizmetten kolaylıkla faydalanabiliyor.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, ‘Yalnız Değilsiniz’ projesi ile Manisalılara bir telefon kadar yakın olduklarını belirterek, “İdare olarak yaşlı, kimsesiz ve engelli abonelerimiz için hayata geçirdiğimiz ‘Yalnız Değilsiniz’ projemiz ile vatandaşımıza hizmet ulaştırıyoruz. Abonelerimizden aldığımız geri dönüşler ise en büyük mutluluğumuz. Vatandaşlarımızın gözlerinde gördüğümüz mutluluğu tarif etmenin imkanı yok. Hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projemiz çığ gibi büyüyor. Vatandaş odaklı hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA