Vatandaş Yeni Yıl Tatilinin Keyfini Kuruyemişle Çıkardı

Hafta sonu ile birleşince 3 gün süren yılbaşı tatilinin keyfini vatandaşlar kuruyemiş ile çıkardı. Türkiye’nin pek çok ilinde şubesi bulunan Tuğba Kuruyemiş yeni yıl için özel çalışma yaptı. Yılbaşı tatilinde en çok tüketilen ürün ise kuruyemişler oldu. Yılbaşında kuruyemiş mağazalarında iğne atsan yere düşmez görüntüler oluştu.

Vatandaş Yeni Yıl Tatilinin Keyfini Kuruyemişle Çıkardı
Kış günü olması nedeniyle pek çok kişinin evinde geçirdiği yılbaşı tatilinde her zaman olduğu gibi kuruyemişlerin yoğun rağbet gördüğünü belirten Tuğba Kuruyemiş İş Geliştirme Sorumlusu Nevzat Atmaca, “Bu yıl 3 gün olan yılbaşı tatili için özel çalışma yaptık. Ülke genelindeki tüm mağazalarımızda tüm ürünlerin sıcak ve taze olarak sofralara ulaşması için vardiya sitemi ile çalıştık. Bu yıl da yılın son haftası kuruyemiş tüketimi rekoru kırıldı” dedi.

Türkiye’nin önde gelen kuruyemiş firmalarından merkezi Aydın’da bulunan Tuğba Kuruyemiş, yeni yılda vatandaşın akınına uğradı. Mağazalarda yeni yıl tatili boyunca uzun kuyruklar oluşurken vatandaşlar uzun kış gecelerine kuruyemişle renklendirdiklerini belirtirken yaşanan yoğunluk kuruyemişçileri de memnun etti.

Firma olarak tüketiciye her zaman en taze ve sımsıcak ürünle ulaşmayı tercih ettiklerini belirten Tuğba Kuruyemiş İş Geliştirme ve Eğitim Sorumlusu Nevzat Atmaca, “Uzun kış gecelerinde en fazla tüketilen gıdaların başında kuruyemiş geliyor. Bu yıl yılbaşı tatili hafta sonu tatili ile birleşince 3 gün süren tatilde vatandaşlarımız kuruyemişe yoğun ilgi gösterdi. Bunun yanında Aydın’ın milli ürünü kuru incir de en fazla ilgi gören ürünlerimiz arasında yer aldı” dedi.

Mağazalarda uzun kuyruk oluşturan vatandaşlardan Abidin Yelkovan, hem sağlık hem de ağız tadı için severek kuruyemiş tükettiklerini belirterek, “Yıllardır kuruyemişi Tuğba Kuruyemişten tüketiyoruz. Yoğun olsa da sırada beklesek de ürünlerinin kalitesi ve tazeliği nedeniyle burayı tercih ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA