Vali Tutulmaz, Yılbaşı Gecesinde Kamu Görevlilerini Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, yılbaşı akşamı vatandaşlara hizmet veren kamu görevlilerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Vali Tutulmaz, Yılbaşı Gecesinde Kamu Görevlilerini Ziyaret Etti
Vali Tutulmaz, 112 Acil Çağrı Merkezi, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinde (GAMER) çalışmalarını sürdüren kamu görevlilerini, Afyon Devlet Hastanesinde sağlık hizmetlerini yerine getiren sağlık personellerini ve Ankara yolu Susuz Kavşağı’nda uygulamalarda bulunan Jandarma ve Emniyet ekiplerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Vali Mustafa Tutulmaz’a ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma ve İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen eşlik etti. İlk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi ile Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinde (GAMER) çalışmalarını sürdüren kamu görevlilerini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz yetkililerden bilgi alarak, yeni yıllarını kutladı ve başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu. Ziyaretleri sırasında konuşan Vali Tutulmaz açıklamalarında şunları söyledi:

“Bugünde yeni yıla girerken görev başında olan arkadaşlarımızla birlikte olmayı istedik ve şu anda canlı şekilde bir gelecek aramayı bekliyoruz ama Afyonkarahisar’ımızın huzurlu sağlıklı bir il olduğunu görüyoruz. Güvelik güçlerimiz jandarmamız, emniyetimiz, AFAD ve sağlık ekiplerimiz şu anda tamamen görevlerinin başındadır.”
Kaynak: İHA