Vali'den Yeni Yıl Ziyareti

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, 2018 yılına girilmesi nedeniyle eşi Meral Bilmez ile birlikte güvenlik güçleri ve sağlık birimlerine ziyaretlerde bulundu.

Vali'den Yeni Yıl Ziyareti
Ziyaretleri kapsamında ilin giriş ve çıkış bölgelerindeki karakol ve uygulama noktalarına giden Vali Bilmez, buralarda görev yapan polis, jandarma ve güvenlik korucularının yeni yılını kutladı. Vali Bilmez, uygulama noktasında ekipler tarafından durdurulan araçlarda bulunan vatandaşların da yeni yılını tebrik etti. 25’nci Hudut Tugayı’nı da ziyaret eden Vali Bilmez, askeri gazinoda bulunan askerin yeni yılını kutladı.

Vali Bilmez daha sonra eşi Meral Bilmez ile beraber 112 Acil Çağrı Merkezine ve Devlet Hastanesine ziyaret gerçekleştirdi.

112 Acil çağrı Merkezinde görevli personel ile bir süre görüşerek yeni yıllarını tebrik eden Vali Bilmez, ardından Devlet Hastanesi acil polikliniğinde ve serviste tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali Bilmez ve eşi Meral Bilmez, Kadın Doğum ünitesinde bugün dünyaya gelen bir bebeğe ise hediye verdi.

Vali Bilmez’in eşi Meral Bilmez, ziyaretleri sırasında görevli bayan personele karanfil hediye etti.
Kaynak: İHA