STK Merkezi'nde İnovasyon Çalışmaları

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Doğuyaka Mahallesi’nde yakın zamanda inşaatı tamamlanacak Sivil Toplum Merkezi’nin aynı zamanda bir inovasyon merkezi olarak da hizmet vereceğini söyledi.

STK Merkezi'nde İnovasyon Çalışmaları
Genç Liderler ve Girişimciler Derneği, JCI-Antalya başkanlığı devralan Evrim Kaya, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti. Başkan Uysal’a JCI ve çalışmaları hakkında bilgi veren Kaya, 2018’e yönelik projeleri de paylaştı.

Başkan Uysal, JCI’nın üyelerinin liderlik ve girişimcilik vasıflarını geliştirmeyi ve toplumda pozitif anlamda bir değişimi sağlamayı amaç edinen yapısının önemli olduğunun altını çizdi. Yeni dönem çalışmaları için Kaya’ya başarı dileklerini ileten Başkan Uysal, Doğuyaka Mahallesi’nde inşaatı kısa bir süre içinde tamamlanacak Sivil Toplum Merkezi’nde bir işbirliği ortamının sağlanabileceğini aktardı.

Sivil Toplum Merkezi’ni aynı zamanda bir inovasyon merkezi olarak değerlendireceklerini belirten Başkan Uysal, “İnovasyon her ne kadar Türkçeye yenilik şeklinde tercüme edilse de bu anlamı aşan bir yapıya sahip. Biz, inovasyonla toplumsal, kültürel ve idari ortamda yeni yöntemlerin kullanılması, bu yöntemlerin geliştirilmesini anlıyoruz. Bu merkezde genç girişimciler için bizlere destek olabilirsiniz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA