TÜ Kalite Çalışmalarını Sürdürüyor

Trakya Üniversitesi (TÜ) her alanda yapmış olduğu kalite çalışmaları devam ediyor. Bu noktada Türkiye Kalite Derneği ve Üniversitemiz tarafından yürütülmekte olan “Mükemmellik Modeli Yayılımı” ile ilgili olarak bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Dr. Cem Uzun, akademik ve idari personel, Türkiye Kalite Derneğinden Türkiye Mükemmellik Ödülleri Sekreteri Berçin Gün ile Trakya Temsilcisi Kadir Giray katıldı.

TÜ Kalite Çalışmalarını Sürdürüyor
Üniversitede yeni bir yönetim anlayışı benimsenmesi ile ilgili olarak yönetilen çalışmalar çerçevesinde gerçekleştirilecek olan “Stratejik Yönetim Modeli” ile ilgili olarak genel bir değerlendirme yapılarak, gelecek dönemlerde atılacak adımlar ile ilgili olarak planlamalar gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili bilgi veren Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Üniversitemizin her alanda mükemmelleşmesi için çalışıyoruz. Bu noktada eğitim verdiğimiz alanlarda akreditasyon sürecini devam ettirirken, üniversite yönetimi anlayışı ile ilgili de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Türkiye Kalite Derneğinin üyesi olan üniversitemizde çalışmalar 2017 yılının mart ayında başlamıştı.
Kaynak: İHA