Tatvan'da Okul Güvenliği Toplantısı

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan başkanlığında 2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesi okul güvenliği toplantısı düzenlendi.

Tatvan'da Okul Güvenliği Toplantısı
Tatvan Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda, yeni eğitim öğretim yılının güven ve huzur içerisinde geçirilebilmesi amacıyla; güvenlik ve asayiş yönünden alınması gereken tedbirler masaya yatırıldı. Toplantıda, ayrıca okulların güvenlik kameralarının tamamlanması, bunların Kent Güvenlik Yönetim Sistemine (KGYS) entegrasyonu, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele, öğrencilerin güvenli bir şekilde okula gidiş ve gelişleri ile okul servislerinin denetlenmesi konuları da görüşülerek, alınması gereken tedbirler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan Kaymakam Mehmet Ali Özkan, 2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesi okul güvenliği ve uyuşturucu ile mücadele konusunda gerekli tüm tedbirlerin alınacağını ifade etti.

Toplantıya Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Halis Başaran, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Ural, İlçe Jandarma Komutanı Sinan Tercan, ilgili kamu kurum amirleri, muhtarlar ve okul aile birliği başkanları katıldı.

Kaynak: İHA