Keşan'da Zabıta Haftası Kutlandı

Keşan ilçesinde, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Keşan Belediyesi Zabıta Müdürü Yasin Paçaman, törende yaptığı konuşmada, 191. yaşını kutlayan belediye zabıtasının temellerinin 1826 yılında atıldığını söyledi.

Kurulduğu günden bu yana zabıtanın, görev alanına giren konularda en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olduğunu belirten Paçaman, şunları kaydetti:

'Halkımız için var olmanın bilinci ile halkımızın huzuru, mutluluğu ve sağlığını ön planda tutarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Her geçen gün hizmet kalitesini arttıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saat, şehrin en ücra köşesinden en kalabalık yerine kadar her yerde çalışan zabıta teşkilatı vatandaşın güven ortamında yaşamasının teminatıdır. Zabıta teşkilatı, ilke, özveri ve dürüstlüğün simgesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerde vatandaşımızın esenliği için düzenli bir yaşam alanı hazırlayan belediye zabıtası, kentsel gelişime katkı sağlayan önemli bir birimdir. Görevimiz gereği belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan müdürlüğümüz belediye ile halkımız arasında köprü vazifesi görmektedir.'

Törene, kurum müdürleri, parti temsilcileri, belediye çalışanları ve zabıtalar katıldı.

Öte yandan, Keşan Belediyesi ve Türk Kızılayı Edirne Kan Bağışı Merkezi işbirliğinde kan bağışı kampanyası gerçekleşti.

Kaynak: AA