Yeniden Dizayn Edilen Genel Cerrahi Servisi Hizmete Açıldı

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin servislerinin yenilenmesi için başlatılan “Bir oda, bin dua” kampanyası kapsamında yeniden dizayn edilen genel cerrahi servisi hizmete açıldı.

Yeniden Dizayn Edilen Genel Cerrahi Servisi Hizmete Açıldı
Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, eskiyen servislerin yenilenmesi ve vatandaşlara daha konforlu sağlık hizmetleri sunulması için “Bir oda, bin dua” kampanyası başlatıldı. Kampanyaya destek amacıyla Haliliye Belediyesine yapılan başvuru, Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla Haliliye Belediye Meclisi Sağlık Komisyonu tarafından da karşılıksız bırakılmadı. Çalışma sonunda Haliliye Belediyesi tarafından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi- 2 Servisi yeniden dizayn edildi. Genel cerrahi servisinin yeniden dizayn edilmesiyle birlikte hastanede servisin açılışı için tören düzenledi.

Törene Başkan Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis üyeleri Ahmet İnan, Emir Elden ve Nusret Kaya ile hastane Başhekimi İbrahim Halil Keşküş ve yetkililer katıldı.

Başkan Fevzi Demirkol konu ile ilgili açıklamasında, “Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başlatılan “Bir oda, bin dua” kampanyasına Haliliye Belediyesi olarak gerekli katkıyı sağladık. Genel cerrahi-2 servisini Haliliye Belediyesi olarak dizayn ettik. Halkımızın, sağlık hizmetlerine sunmuş olduk. Halkımızın sağlığının bizim için çok önemli olduğunu, halkımızın sağlığında sunulan hizmetlerde kamudaki paylaşımın esas olduğunu, Sağlık Bakanlığımızın imkanlarıyla yapılan hizmetlere bizim de, Haliliye Belediyesi olarak katkı sunmamız gerektiğini düşündük. Bu vesileyle Haliliye Belediye Meclisi Sağlık Komisyonunun tavsiyeleri doğrultusunda bu servisi dizayn etti” şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından Başkan Demirkol, servisteki odaları gezerek hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunup, çiçek taktim etti.
Kaynak: İHA