Yapıcı Açıklaması 'Öğrencilerin Güvenliği Ve Aldıkları Eğitim En Üst Seviyede Olmalı'

Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, öğrencilerin güvenliği ve aldıkları eğitimin en üst seviyede olması gerektiğini söyledi.

Yapıcı Açıklaması 'Öğrencilerin Güvenliği Ve Aldıkları Eğitim En Üst Seviyede Olmalı'
2017-2018 eğitim-öğretim yılının huzur ve güven içerisinde geçirilmesini sağlamak amacıyla Ordu’nun Fatsa ilçesinde Kaymakam Mehmet Yapıcı başkanlığında toplantı yapıldı. Fatsa Atatürk Denizcilik Meslek Lisesi konferans salonunda gerçekleşen 2017-2018 eğitim-öğretim yılının huzur ve güven içerisinde geçirilmesini sağlamak amacıyla düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, “Yeni eğitim sezonu herkese hayırlı olsun. Başarılı bir yıl temenni ediyorum. Her yönden güvenli ve aksamadan bir yıl diliyorum. Bizler elimizden gelen gayreti göstereceğiz bu konuda. Eğitime önem veren birisi olarak öğrencilerin güvenliği ve aldıkları eğitimin en üst seviyede olması gerekiyor. Bunun için görevli arkadaşlarımız üzerine düşen görevleri fazlasıyla yapacaklarından eminim. Bende yakından takipçisi olacağım her konunun” dedi.

Kaymakam Yapıcı konuşmasının ardından toplantıda söz alan Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya da yeni müfredat ile ilgili bilgiler verdi.

2017-2018 eğitim-öğretim yılının eğitim öğretim yılı başlayacak olması nedeniyle düzenlenen toplantıda hassas olduğu belirlenen okullar başta olmak üzere, okullarda güvenliğin azami ölçüye çıkarılması, okul güvenlik kameralarının tamamlanması ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi’ne entegrasyonu, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, çocuklarımızın güvenli bir şekilde servislerle taşınması ve öğrencilerimizin gün ışığından daha fazla istifade etmeleri gibi konularda katılımcılarla istişarelerde bulunuldu.

Kaymakam Mehmet Yapıcı, toplantının son bölümünde, güvenli okul, huzurlu eğitim-öğretim konularında toplantıya katılanların görüş, öneri ve dileklerini de dinledi. Toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.
Kaynak: İHA