Vali Ve Milletvekilleri Bisiklete Bindi

Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğünce, Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında 650 çocuğa bisiklet dağıtıldı.

Vali Ve Milletvekilleri Bisiklete Bindi
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Mustafa Ilıcalı ve Orhan Deligöz da bisiklete binerek stadyumda tur attı. Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğünce, 3 Temmuz Stadyumu’nda ’Halk Sağlığı Haftası Şenliği ve Bisiklet Dağıtım Töreni’ düzenlendi.

Törene Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu ve Orhan Deligöz, İl Jandarma Komutanı Bekir Uzun, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Uçar, veliler ve davetliler katıldı.

Program sonrasında gazetecilere kısa bir açıklama yapan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, sağlıklı nesillerin yetişmesi için Sağlık Bakanlığı’nın her türlü desteği verdiğini söyledi.



Dünyanın en önemli sorunlarının başında obezitenin geldiğine dikkat çeken Vali Azizoğlu, “Çağın vebası olarak bilinen obeziteye karşı devletimiz büyük bir mücadele vermektedir. Bu anlamda Sağlık bakanlığımızı tarafından gönderilen 650 bisikleti çocuklarımıza dağıttık. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı bir gelecek için spor yapmalı, durağan bir yaşam tarzı yerine yaşamımıza hareket katmalıyız” dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler arasında önce halat çekme daha sonra da çuval yarışı yapıldı. Tören sonunda 650 çocuğa bisiklet dağıtıldı.

Törende Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Mustafa Ilıcalı ve Orhan Deligöz bisiklete binerek stadyumda tur attı.
Kaynak: İHA