Silivri'de Genç Kızın Sır Ölümü

Silivri’de ailesiyle yaşayan 20 yaşındaki genç kız, Kurban Bayramı’nda oturdukları apartmanın dokuzuncu katından düşerek hayatını kaybetti. Genç kız gözyaşları içinde toprağa verilirken, polis dün doğum günü olan genç kızın ölüm nedenini araştırıyor.

Silivri'de Genç Kızın Sır Ölümü
Yaşanan acı olay, Silivri Yeni Mahalle Kiptaş 2 Konutları’nda Kurban Bayramı’nın ikinci günü meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 20 yaşındaki Hilal Hayran bilinmeyen bir sebeple bulunduğu dairenin balkonundan düştü. Apartmanın çimenlik alanına düşen genç kız, olay yerine çağrılan ambulansla Silivri Devlet Hastanesine kaldırıldı. Genç kız burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazesi Adli Tıp Kurumundan alınan genç kız için Büyükkılıçlı Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeye genç kızın ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dün doğum günü olan genç kız, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Büyükkılıçlı Köy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Öte yandan Hilal Hayran’ın cep telefonu da son yaptığı görüşmelerin tespiti için incelemeye alındı. Genç kızın düşme nedeni ile ilgili inceleme devam ediyor.
Kaynak: İHA