Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı Göv Suluova'da

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Araştırma-Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Ertan Göv, Suluova’da ki okullarda incelemelerde bulundu.

Beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu’dan yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler alan Göv, Milli Eğitim Bakanlığınca Eylül 2017 mesleki çalışmalar içerisine alınan Güncellenen Öğretim Programları Tanıtım Seminerlerinin 6-11 Eylül tarihleri arasında ilk, orta ve lise öğretmenlerinin katılımları ile gerçekleştirileceğini belirtti.

Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesinde devam eden seminer çalışmalarını yerinde inceleyen Göv, müfredatları geliştirme, yenileme ve güncelleme çalışmaları hakkında öğretmenlere bilgi verdi.

Tüm öğretmenlerin öğrenciler tarafından rol model alındığının altını çizen Göv, 'Öğrenciler öğretmenlerini örnek alır, onun için siz öğretmenlerimiz tutum ve davranışlarınız ve de söylemlerinizde dikkatli ve ölçülü olun. Öğrencilerin akademik başarı ve diğer alanlarda donanımlı olması için gayret ederken aynı zamanda milli ve manevi değerlere de sahip olarak yetişmesi için gayret edelim. Hepimizin özlediği gençlik ve nesil oluşturmak için tüm gücümüzle gayret ediyoruz ve edeceğiz.' diye konuştu.

Göv, incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA