Mahalle Muhtarlarından Tekataş'a Ziyaret

Van’ın Tuşba ilçesine bağlı mahallelerin muhtarları, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğüne yeni atanan Ali Tekataş’ı makamında ziyaret ettiler.

Mahalle Muhtarlarından Tekataş'a Ziyaret
VASKİ Genel Müdürlüğüne yeni atanan Ali Tekataş, makamında ziyaretleri kabul ediyor. ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Tuşba ilçesine bağlı mahallelerin muhtarları, VASKİ’nin her türlü destekçisi olduklarını belirterek, ’’Ali Tekataş göreve geldiğini öğrendiğimizde kimdir diye araştırma yaptık, duyduklarımız ve öğrendiklerimizle işini yapan ve sözünün eri olduğu kanısına vardık ve sevindik. Bugünde burada hayırlı olsun dileklerinde bulunarak mahallelerimize ilişkin sıkıntıları ilettik. VASKİ’nin yapacağı her türlü hizmetin takipçisi ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Kendisine ve Van’ımıza hayırlı olsun’’ dediler.

Vatandaşa adaletli bir şekilde hizmet vermek için görev yaptığını söyleyen Ali Tekataş, ’’Bizim için en değerli insan, işini en iyi yapandır. İnsanımıza hizmet eden her kesin başımızın üstünde yeri vardır. Lafta kalan söylemlerden uzak, çözüm üreten ve sorunları gideren bir anlayışla görevimizi yapacağız. Hizmet kalitesinin artması için gelirlerimizi giderlerimizin üstünde tutmalıyız. Kayıp ve kaçağın vebali bu saatten sonra bizde ve kaçak kullanan kişilerdedir. Bir damla suyumuzu heba etmemeliyiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA