Kaymakam Karaaslan, Pazarlar'a Gözyaşları İle Veda Etti

Son yayınlanan Vali yardımcıları, Kaymakamlar ve Emniyet Müdürleri kararnamesi ile yaklaşık 2,5 yıl Pazarlar Kaymakamlığı görevini sürdüren Ahmet Karaaslan’nın Erzincan’ın Kemah İlçesine atanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

Kaymakam Karaaslan, Pazarlar'a Gözyaşları İle Veda Etti
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen veda yemeğine; Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, MHP İlçe Başkanı Osman Ünal, Saadet Partisi İlçe Başkanı Bilal Selçuk, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, şehit aileleri, ilçe daire amirleri, Pazarlar mahalle ve köy muhtarları, ilçe esnafları ve misafirler katıldı.

Yemek sonrası yapılan konuşmalarda Kaymakam Karaaslan’ın İlçede yaptığı hizmetler için teşekkür edildi.

Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, "İlçemize uzun yıllar hizmet verecek büyük yatırımları ilçemize getirilmesinde öncülük yapan kaymakamımız Ahmet Karaaslan’a teşekkür ederim. Yaklaşık 2 buçuk yıl ilçemize ve köylerimize maddi ve manevi olarak verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim.Yeni görev yeri olan Erzincan’ın Kemah İlçesi halkına ve kaymakamımız Ahmet Karaaslan’a hayırlı olmasını diliyorum" dedi

Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ise, Kaymakam Ahmet Karaaslan ile birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Başkan Erdoğan, Kaymakam Ahmet Karaaslan’a ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Pazarlar halkı adına teşekkür ederek, yeni görev yerinde ve bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

Kaymakam Ahmet Karaaslan, konuşmasında 2 buçuk yıl görev yaptığı Pazarlar ilçesinde gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı. Bundan sonraki yaşantısında Pazarlar’ın ayrı bir yeri olacağını belirten Kaymakam Karaaslan,konuşmasında duygulu anlar yaşadı. Kaymakam Karaaslan yemeğe katılan tüm misafirler ile tek tek vedalaştı.(MB-EFE)
Kaynak: İHA