'Hayal Bile Edemeyeceğim Bir Gün Yaşadım'

Henüz 7 aylıkken kas erimesi teşhisi konan ve başkalarının yardımıyla hareket edebilen 18 yaşındaki Hatay'lı Ebru Özçelik, yapımcı Acun Ilıcalı ile görüşme hayali gerçek oldu.

Özçelik ailesi, yapımcı Acun Ilıcalı'yla buluşma isteklerini yaklaşık 20 gün önce sosyal medya üzerinden duyurdu.

Bunun üzerine Ilıcalı da resmi Twitter hesabından 'Sevgili Ebru, şu anda Brezilya'dayım. En kısa zamanda buluşmamızı organize edeceğim. İstediğin beni görmek olsun.' diye mesaj yayınlayarak Ebru'nun hayalini gerçekleştireceğinin müjdesini verdi.

Hatay'ın Hassa ilçesinde yaşayan kas erimesi hastası Özçelik, AA muhabirine, Acun Ilıcalı ile buluşma hayalinin üç gün önce gerçekleştirdiğini söyledi.

Ilıcalı'nın daveti üzerine İstanbul'a gittiklerini ifade eden Özçelik, şöyle konuştu:

'Sosyal medya üzerinden yaptığımız çağrıya kayıtsız kalmayıp benimle görüşeceğini duyduğumda çok mutlu olmuştum. Aynı zamanda şaşırmıştım. Üç gün önce de bizi davet ettiler. Hayatımda ilk kez uçağa bindim. Televizyonlarda gördüğüm İstanbul'u gerçek hayatta da görme fırsatım oldu. Hayal bile edemeyeceğim bir gün yaşadım. Acun abi ile sohbet ettim. Rüya gibi bir gün yaşadım. İnşallah ilerde bir kez daha bir arada oluruz.'

Yaşadığı günü hayatı boyunca unutamayacağını kaydeden Özçelik, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Baba Fettah Özçelik de İstanbul'da kendilerini çok iyi ağırladıklarını kaydederek kızının ilk kez yüzünün bu kadar çok güldüğünü aktardı.

Kaynak: AA