Güvenlik Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 2017-2018 Eğitim/Öğretim Yılı Sene Başa Güvenlik Tedbirleri Toplantısı yapıldı. Toplantıda özellikle öğrenci servisleri ve uyuşturucu madde kullanımının artması konuları ele alındı.

Güvenlik Tedbirleri Toplantısı Yapıldı
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı başkanlık etti. Toplantıda okullarda güvenliğin azami ölçüye çıkarılması için okul güvenlik kameralarının tamamlanması ve kent güvenliği yönetim sistemi (KGYS) entegrasyonu, uyuşturucu ve uyarıcı maddeler ile mücadele, öğrencilerin güvenli bir şekilde servisler ile taşınması, öğrencilerin okula giriş ve çıkış saatlerinin gün ışığından daha fazla istifade edilecek şekilde ayarlanması gibi konular ele alındı.

Toplantıya Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdür Yusuf Koç, Emniyet Müdür Tolga Alpay, İlçe Jandarma Komutan Vekili İbrahim Kuru, mahalle muhtarları, okul aile birliği temsilcileri, okul müdürleri, Edremit Şoförler Odası temsilcileri katıldılar.
Kaynak: İHA