Ereğli'de Okul Çevrelerinde Güvenlik Tedbirleri

Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, polis sorumluluk bölgesindeki eğitim kurumlarında okullar açılmadan önce gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Küçük, Ereğli Kaymakamlığı'nın Erdemir Kültür Merkezi'nde düzenlediği eğitim ve öğretim yılına hazırlık toplantısında yaptığı konuşmada, polis sorumluluk bölgesindeki tüm eğitim ve öğrenim kurumlarında irtibat görevlilerinin bulunduğunu söyledi.

- Okul çıkışları kontrol altında

Okulların sabah, öğlen ve akşam çıkışları kontrol altında tutulduğunu, Çocuk Büro Amirliği'nin yeni dönemde de okullardaki faaliyetlerine devam edeceğini anlatan Küçük, şöyle konuştu:

- Uyuşturucu engellendi

'Okullarımızda halk arasında, 'uyuşturucu okullara kadar indi. Her yerde satılıyor, kullanılıyor.' şeklinde ifadeler var. Bizim ilçemizde gençlerimizin okul çağına gelen çocuklarımızın uyuşturucuya karışması söz konusu değildir. Bunu yapılan operasyon çalışmalarıyla bu işi tamamen engelledik. Bizim ilçemizdeki okullarımızda uyuşturucu kesinlikle ve kesinlikle yok. Bu konuda Ereğli İlçe Emniyeti olarak çok başarılıyız.'

Kaynak: AA