DSP Genel Başkanı Aksakal Açıklaması

'Gerek parlamento, gerek yerel yönetimler, gerekse de cumhurbaşkanlığı seçimine kendi adaylarımızla katılacağız'.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, gerek parlamento, gerek yerel yönetimler, gerekse de Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kendi adaylarıyla katılacaklarını söyledi.

Aksakal, partisinin Giresun İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü'nün bir kaç gün önce kanser dolayısıyla hayatını kaybettiğini anımsatarak, Tütüncü'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için başlattıkları çalışmaları bölge bölge sürdürdüklerini belirten Aksakal, yarın Giresun'da Doğu Karadeniz İl Başkanları Toplantısı gerçekleştireceklerini ifade etti.

Aksakal, seçimlere katılacak her partinin cumhurbaşkanı adayı çıkarmasının ülkenin geleceği açısından elzem olduğunu vurgulayarak, 'Zira artık devleti cumhurbaşkanının kuracağı hükumetler yönetecek. Ekonomi politikası olmayan, siyasi temelden yoksun birinin salt tanınıyor gerekçesiyle ortak aday gösterilmesi toplum tarafından kabul görmeyecektir.' dedi.

Ülkenin içine düşürüldüğü zor durumdan çıkarılması konusunda tüm gayretleri ortaya koyacaklarının altını çizen Aksakal, 'DSP olarak tüm örgütlerimizle seçimlere yönelik çalışmalarımızı başlattık ve bölge bölge sürdürüyoruz. Gerek parlamento, gerek yerel yönetimler, gerekse de cumhurbaşkanlığı seçimine kendi adaylarımızla katılacağız.' diye konuştu.

Kaynak: AA