Başkan Pamuk, Zabıta Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Akdeniz Belediyesi, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 191’inci yıl dönümünü düzenlenen törenle kutladı. Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, zabıtanın, belediyenin kamuoyunda görünen yüzü olduğunu söyledi.

Başkan Pamuk, Zabıta Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı
Zabıta Teşkilatının kuruluşunu kutlama etkinlikleri kapsamında Akdeniz Belediyesi konferans salonunda tören düzenlendi.

Törene, Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk ve Zabıta Müdürlüğü personeli katıldı.

Törende konuşan Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürü Salim Yılmaz, görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.



Başkan Pamuk ise zabıtanın, belediyenin kamuoyunda görünen yüzü olduğunu ve 24 saat görev yaparak, belediyenin en önemli çalışmalarından birini gerçekleştirdiğini belitti. Pamuk, “Kurban Bayramı süresince de gördük ki, cumartesi, pazar veya bayram demeden gece gündüz çalışan belediyenin en aktif birimlerinden birisi Zabıta Müdürlüğü. Bu özverili çalışmanız nedeniyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Zabıtanın görevinin yasaları uygulamak olmasına rağmen, belli bir nezaket içinde görevini yerine getirmesinin ve belediyenin gülen yüzü olmasının önemine inanıyorum. Bütün zabıta arkadaşlarımın aynı bilinç ve özveriyle görev yaptığını düşünüyorum. Bundan sonra da yapacağınız görevlerde başarılar diliyor ve Zabıta Teşkilatının 191’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

Pamuk daha sonra Zabıta Müdürü Yılmaz ile en kıdemli bir erkek ve bir kadın zabıta memurunu yanına alarak, kutlama pastasını birlikte kesti.
Kaynak: İHA