Başkan Albayrak Şarköy'de Çalışmaları İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesinde Büyükşehir Belediyesince yürütülen faaliyetleri yerinde inceledi.

Başkan Albayrak Şarköy'de Çalışmaları İnceledi
Sabahın erken saatlerinde mesaisine Şarköy ilçesinde başlayan Başkan Albayrak, burada Büyükşehir Belediyesi’nce yürütülen Kara değirmen ile Olukbaşı dereleri ıslah çalışmalarını ve plajlardaki kumsal temizlik çalışmalarını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Şarköy ilçesindeki faaliyetlerle alakalı bir değerlendirmede bulunan Başkan Albayrak, “Çalışmalarımız sorunsuz ve hızlı bir şekilde ilerliyor. Gidişattan memnunum. Çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından güzel Şarköy’ümüz daha da yaşanabilir bir hale gelecektir. Tek gayemiz, gelecek nesillere güzel bir Tekirdağ bırakmak. Bunun için de gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İncelemelerinin ardından Şarköy ilçesine bağlı Mürefte ve Hoşköy mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, onların öneri ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar, Başkan Albayrak’a Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarından dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA