AEÜ'de Yeni Eğitim Dönemi Açılış Bulıuşması

Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitenin yeni vizyonunun 'yetişmiş insan, yetişmiş gelecek' olacağını bildirdi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, Yunus Emre Konferans Salonu'nda yapılan 2017-2018 eğitim dönemi açılışı buluşmasında konuşan Rektör Karakaya, pilot üniversite uygulamalarında önemli yol kat ettiklerini ve çalışmaların devam ettiğini hatırlattı.

İdari ve akademik personelin üniversitenin hedefleri gerçekleştirmek için ihtiyaç duyulan her türlü desteği vereceğine inandığını vurgulayan Karakaya, şöyle devam etti:

'Üniversitemiz artık yola yeni vizyonu 'yetişmiş insan, yetişmiş gelecek' parolası ile devam edecektir. Üniversitemiz kalite anlamında ise gerçekleşecek iç ve dış denetimlerin ardından iç anadolu bölgesinin parlayan yıldızı olacaktır. Pilot üniversite sürecinde oldukça yol kat ettik. Kalkınma Bakanlığından destek alma aşamasına gelindi. Pilot üniversite projeleri ile kampüs dışına da çıkacağız. Projelerin asıl kazananı her zaman Kırşehir halkı olacaktır.'

Programa, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt, akademik ve idari personel katıldı.

Kaynak: AA