Tütüncü'den Zabıtaya Kutlama

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, zabıta teşkilatının kuruluşunun 191. yıldönümü nedeniyle zabıta personelini kutladı.

Tütüncü'den Zabıtaya Kutlama
Kepez Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Arslan ve beraberindeki heyet, zabıta teşkilatının kuruluşunun 191. yıldönümü nedeniyle Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Zabıta teşkilatının kuruluşunun 191. yıldönümünü kutlayan Başkan Hakan Tütüncü, “Yetki alanınız içerisinde millete hizmet için özverili, gayretli bir şekilde çalışıyorsunuz. Kurban Bayramı’nın ilçemizde huzurlu bir şekilde idrak edilmesi için de bayram boyunca mesai yaptınız. Hizmetlerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.



Kepez’e motorize zabıta

Kepez Belediyesi zabıtasının yeniliklere imza attığını da belirten Tütüncü, “Vatandaşımızın hizmet taleplerini hızlı bir şekilde karşılamak için motosikletli zabıta ekibi kurduk. 2 motosikletten oluşan motorize zabıta ekibimiz, Kurban Bayramı’nda mesaisine başladı.

Zabıta Müdürlüğümüz, önümüzdeki günlerde yeniliklere imza atmaya devam edecek.”

Sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir Kepez için 7 gün 24 saat görev başında olduklarını belirten Zabıta Müdürü Ali Arslan da, personelinin özlük haklarının, çalışma ortamının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarından ve kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.
Kaynak: İHA