Türkiye 2'Ncisi Hidroana Ekibinden Rektör Gündoğan'a Ziyaret

Anadolu Üniversitesi Hidrojenli Araç Projesi Aracı (HİDROANA) ile TÜBİTAK Efficiency Challenge 2017 yarışında "Hidrojen Şehir" konseptinde "Performans Alanı"nda Türkiye 2’nciliği elde eden Hidroana ekibi Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı makamında ziyaretti.

Türkiye 2'Ncisi Hidroana Ekibinden Rektör Gündoğan'a Ziyaret
Rektörlük Ofis’te 7 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilen ziyarette Hidroana ekibinin yanı sıra ekibin Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İrfan Töre de yer aldı. Ziyarette Rektör Gündoğan, elde ettikleri başarılardan dolayı ekibi tebrik ederken yarışın hazırlık sürecine ve bundan sonraki hedeflere ilişkin ekiple bilgi alışverişinde bulundu.

“Öğrencilerimizin başarılarından mutluluk duyuyoruz”

Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, ekibin elde ettiği başarıya ilişkin görüşlerini ise şu şekilde dile getirdi: “Hidroana geçtiğimiz ay içerisinde çok önemli bir başarı elde etti ve Türkiye 2’ncisi oldu. Biz öğrencilerimizin bu tür faaliyetlerdeki başarılarından gerçekten mutluluk duyuyoruz. Hidroana ekibinin yanı sıra Sunanatolia ve İnsansız Hava Aracı ekiplerimizi de Üniversitemize araştırma projeleri ile katkıda bulunabilmeleri için destekliyoruz. Bundan sonrası için de desteğimiz devam edecek. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum.”
Kaynak: İHA