KHB Çalışanlarına 'Terörle Mücadele' Eğitimi

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreterliğinde görevli personele ‘terörle mücadele’ eğitimi verildi.

KHB Çalışanlarına 'Terörle Mücadele' Eğitimi
Adıyaman İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği toplantı salonunda çalışan personele yönelik kamu kurum ve kuruluşlarda birlikteliği ve bütünlüğü sağlamak amacıyla verilen eğitimde terör-terörizm, terörün etkileri, terör örgütlerinin hedefi konuları anlatıldı.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliğinde görevli Mulla Karakuş tarafından verilen eğitimde, PKK, FETÖ, DAEŞ, DHKP-C terör örgütleri başta olmak üzere tüm örgütlerin yapısı dile getirildi.

Eğitime katılan Genel Sekreterlik çalışanları bu tür eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Adıyaman il Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından verilecek eğitimlerin Eylül ve Ekim ayları içerisinde Genel Sekreterliğe bağlı tüm sağlık tesislerinde devam edileceği bildirildi.

Kaynak: İHA