Kaymakam Şanlı'ya Veda Yemeği

Son Kaymakamlar kararnamesiyle Rize'nin Pazar ilçesine tayini çıkan Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı için veda yemeği düzenlendi.

Diyarbakır Hipodromunda düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kaymakam Şanlı, duygularını ifade etmekle zorlandığını belirtti.

Tayini bir veda olarak görmediğini yeni görevine bir uğurlama olarak gördüğünü söyleyen Şanlı, şöyle konuştu:

'Diyarbakır benim gönlümde, ruhumda unutamayacağım izler, unutamayacağım dostluklar bırakmıştır. Buraya gelmeden, dostlukları tanımadan bu fani dünyadan göçüp gitmiş olsaydım, bu dünyadan eksik olarak gideceğimi rahatlıkla söyleyebilirdim. Sizlerin bir kardeşi olarak bundan sonraki görev yaptığımız yerlerde Çınarlı, Diyarbakırlı bir dostunuz, kardeşiniz, bir ağabeyiniz olduğunu biliniz. Her ne zaman yolunuz düştüğünde, bir sıkıntınız olduğunda bizleri yanınızda görmeniz, bizleri unutmamanızı diliyorum.'

Veda yemeği, Kaymakam Şanlı'ya verilen hediyelerin ardından sona erdi.

Veda yemeğine, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Diyarbakır Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz, HÜDA PAR İlçe Başkanı Abdurrahman Tekdal, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Arzu, mülki amirler, mesai arkadaşları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA