Grup Liderleri İnisiyatif Projesi Öncesi Toplandı

Makedonya’da gerçekleştirilecek olan ve Türkiye’den de dezavantajlı 6 gencin katılacağı İnisiyatif Gelişimi projesi öncesi grup liderleri, Ohrid kentinde bir araya geldi.

Grup Liderleri İnisiyatif Projesi Öncesi Toplandı
Merkezi Diyarbakır’da bulunan Gençlik ve Değişim Derneği, Makedonya’da gerçekleştirilecek olan İnisiyatif Gelişimi projesine katılmak üzere Türkiye’den 6 genci Ohrid kentine gönderecek. Proje öncesi Estonya, Makedonya, İtalya, İngiltere ve Türkiye’deki grup liderleri Ohrid’de bir araya gelerek projenin detayları hakkında konuşup görev paylaşımlarında bulundu.

Türkiye’den katılacak gruba liderlik edecek olan Gençlik ve Değişim Derneği Başkanı Umut Suvari, Ohrid’te ön hazırlık toplantısı yaptıklarını söyledi.

Suvari, “Ohrid’de gerçekleştirilen toplantıya öncelikle grup liderleri katıldı.

Burada projenin detayları hakkında bilgi alışverişinde bulunup görev paylaşımı yaptık. Türkiye’deki dezavantajlı gençlerin Avrupa’ya gitme hayallerini gerçeğe dönüştürmeye devam edeceğiz” dedi.

Estonya, Makedonya, İtalya, İngiltere ve Türkiye’den 30 genç 25 eylül-3 ekim tarihleri arasında Makedonya’nın Ohrid kentinde İnisiyatif Gelişimi projesine katılacak.
Kaynak: İHA