Fiziksel Engellilerden Zabıtaya Anlamlı Hareket

Gaziantep Fiziksel Engelliler Derneği zabıta haftası dolayısıyla zabıta daire başkanlığını ziyaret ederek, çiçek ve çikolata verdi.

Fiziksel Engellilerden Zabıtaya Anlamlı Hareket
Gaziantep Fiziksel Derneği Başkanı İbrahim Oğul, Büyükşehir Belediye Engelliler Derneği Başkanı Yusuf Çelebi, ve yönetim kurulu üyeleri zabıta haftası dolayısıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Salih Yıldırım’ı ziyaret ederek çiçek ve çikolata ikram etti.

Zabıta Daire Başkanı Salih Yıldırım anlamlı ziyaretlerinden dolayı fiziksel engelliler üyelerine teşekkür ederek, “ Her zaman bütün ekibimizle engellilerimizin yanındayız. Karda da kışta da hangi engellimiz zor durumda kalırsa hemen ekibimizi oraya yönlendiriyoruz. Gerekirse engellilerimizi evin önüne kadar bırakıyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Engelliler Derneği Başkanı Yusuf Çelebi ise, zabıtaların her zaman kendilerine destek olduğunu söyleyerek, “Zabıta daire başkanımız Salih Yıldırım’a çok teşekkür ederiz. Çünkü bizim güzergahlarımızı kim kapatırsa zabıtamız hemen yetişip o yolu açıyor. Gerçekten zabıtamız görevini çok iyi ve gayretle yapıyor. Zabıtamızın haftasını en içten duygularla kutluyoruz” diye konuştu.

Gaziantep Fiziksel Derneği Başkanı İbrahim Oğul da, zabıtamızın bize bir telefon kadar uzak olduğunu, ne zaman ararsak kara kış demeden yardımlarına koştuğunu belirtti.

Kaynak: İHA