Eyüp Belediyesinin Standı Fuarda İlgi Odağı Oldu

Smart Future Expo Zirvesi ve Fuarı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla düzenlenen bir programla açıldı. Eyüp Belediyesi fuarda, akıllı bina teknolojisiyle inşa edilen yeni hizmet binasının tanıtımını gerçekleştirdi.

Eyüp Belediyesinin Standı Fuarda İlgi Odağı Oldu
İstanbul Kongre Merkezi’nde 06-07 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenen Smart Future Expo Zirvesi ve Fuarı; kamu kurumları yetkilileri, sanayiciler, iş dünyası temsilcileri, yerel yöneticiler, inşaat sektörü temsilcileri ve dijital dönüşüm çözümleri sunan şirketleri bir araya getirdi.

Fuarda Eyüp Belediyesi de yeni hizmet binasının tanıtımını yaptı. Eyüp Belediyesi tarafından kurulan standa yetkililer büyük ilgi gösterdi. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın tarafından gerçekleştirilen bina, Selçuklu Mimarisi’nden çizgiler taşıyor, enerji tasarrufu sağlayan mekanik - elektrik sistemleri, yeşil ve otomasyon sistemleri ile akıllı bina niteliği taşıyor. Eyüp Belediyesi hizmet binası 26 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip. Eyüp Belediyesi hizmet binası tüm özellikleri ile İstanbul’un örnek kamu binalarından biri oldu.

Fuara kamu kurumları, ARGE şirketleri, bilgi teknolojileri şirketleri, danışmanlık ve entegratör şirketleri, elektrik & elektronik ekipman ve teknolojileri, enerji şirketleri, güvenlik şirketleri, otomasyon şirketleri, sektör birlik ve dernekleri, telekomünikasyon şirketleri ve yazılım geliştirici gibi şirketler katıldı.

Fuar, geleceğin teknoloji üreticileri ve hizmet sağlayıcılarının Türkiye’deki sanayici, iş dünyası temsilcileri ve yerel yöneticileriyle buluşması için planlanan en kapsamlı organizasyon olma özelliğini taşıyor.
Kaynak: İHA