Bismil'de Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde yeni eğitim ve öğretim sezonunda alınacak tedbirler, okul güvenliği toplantısında ele alındı.

Bismil'de Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı
Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç başkanlığında kaymakamlıkta yapılan toplantıya, İlçe Jandarma komutanı Binbaşı Hasan Karaşeyho, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, belediye ve kamu kurumlarının amirleri katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Gülenç, bu zamana kadar ilçe dahilinde yapılan çalışmalarla uyuşturucuyla mücadelede çok ciddi mesafeler alındığını, ancak bunun daha da ileriye taşınması gerektiğini belirterek, “İlçemizdeki bütün kamu kurumlarımız, belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, okullarımız, öğretmen ve idarecilerimiz, velilerimiz hep beraber hareket ederek, okullarımızın güvenliğinin yanı sıra geleceğimizin teminatı, gözümüzün aydınlığı çocuklarımızın başarılı bir eğitim ve öğretim yılının geçirmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kaldığını ifade eden Kaymakam Gülenç, okul güvenliği konusunda eğitim camiasında varsa eksikliklerin tespit edilerek, bir an evvel giderilmesi için azami gayretin gösterilmesi talimatı verdi.
Kaynak: İHA