Beymen Yeni Mağazasını Bağdat Caddesine Açtı

Beymen, Anadolu Yakası’nın prestijli lokasyonlarından Bağdat Caddesi Suadiye’ye 25 milyon TL yatırım yaparak yeni mağaza açtı.

Beymen Yeni Mağazasını Bağdat Caddesine Açtı
2015 senesinden bu yana çalışmaları devam eden BEYMEN Suadiye 481, toplam 25 milyon TL’lik yatırım ile hayata geçirildi. Basına özel yapılan açılışta Beymen CEO’su Elif Çapçı, Artistik Direktörü Murat Türkili, Satınalma ve Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Polat Uyal ve birçok basın mensubu katıldı.

Yapılan açıklamaya göre; mağaza içerisinde dünyaca ünlü birçok marka bulunacağu belirtilirken 700’ün üzerinde dünya markası ve 20 farklı ürün kategorisi ile en büyük cadde mağazası olacağı kaydedildi. Mağazanın 8 Eylül’de müşterilerine açacağını belirten Elif Çaplı bu yıl içerisinde özel tasarım merkezi açacaklarının müjdesini de verdi.

"Anadolu yakasında bir rönesansa da tanıklık edeceğiz"

Beymen’in son dönemde gerçekleştirdiği en önemli yatırım olduğunun altını çizen Boyner Grup Perakende Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı-COO ve Beymen CEO’su Elif Çapçı, "Çok uzun zamandır gönlümüzde Bağdat Caddesi’nde büyük, müstakil bir binada flagship bir mağaza yatıyordu. Aradığımız lokasyonu bulunca, 2015 yılında Akiş GYO’nun inşaata başlamasıyla projeyi hayata geçirdik. Metrekare büyüklüğünden dolayı tüm ürün kategorilerimize yer verme imkanımız oldu. Kadın, erkek, kozmetik, çocuk ve home departmanlarımız mağazamızın farklı katlarında özel dekorları ile müşterilerimizi ağırlıyor olacak. Anadolu yakasında bir Rönesans’a da tanıklık edeceğiz. Bağdat Caddesi’nde Erenköy’den Suadiye’ye bir geçiş söz konusu ve biz de bu yeni yapılanmanın önemli mihenk taşlarından biriyiz. Vaktiyle, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde nasıl bir enerji yarattıysa, şimdi aynı şekilde Bağdat Caddesi’nde de bu enerjiyi oluşturacağız" dedi.



"İlk yıl ciro hedefimiz 100 milyon TL"

Bu yıl 50 milyon lira yatırım yapacaklarını söyleyen Çaplı, "Bunun 25 milyon lirası Suadiye mağazası için yapıldı. Kalan 25 milyon liranın içerisinde Antalya Rixos’ta yaz başında açtığımız mağaza var. Yaklaşık 2 bin metrekarelik. Aynı zamanda bu yıl içerisinde 6 Beymen Club mağazası açıyor olacağız ama yatırımlarımız sadece mağazacılık ve fiziki mağaza üzerine değil. Bahsettiğim 50 milyon liranın hatırı sayılır bir kısmını da teknoloji tarafında, Beymen.com ve altyapı tarafında yaptığımız büyük yatırımlarıdır. Bağdat Caddesi’ndeki Erenköy mağazamıza göre çok daha geniş, yeni kategorilere ve zenginleşmiş marka karışımına sahip olan mağazamızda ilk yıl ciro hedefimiz 100 milyon TL" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, açılışıyla birlikte Boyner Grup Sosyal Sorumluluk projelerinden ’Askıda İyilik’e de destek vereceklerini belirten Çaplı, "Askıda İyilik ile müşterileri alışverişlerine ek olarak özel bir fiyatla hazırlanan iyilik paketlerini satın alabilecekler. Bu iyilik paketleriyle farklı sivil toplum kuruluşlarının üniversite öğrencisi bursiyerlerine giysiler hediye ederek destek olabilecekler" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA