Vali Pehlivan Bir Takım İncelemeler De Bulundu

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, karayolu şehir geçişi, Demirözü ve Kışla Kavşak noktalarında incelemelerde bulundu. Vali Pehlivan ve Milletvekili Kavcıoğlu, Karayolları 106. Şube Şefi Burak Şara’dan bilgiler alarak tespit ve değerlendirmelerde bulundu. Ardından Vali Pehlivan, Bayburt-Aydıntepe İlçesi arasındaki alternatif bağlantı yolunda incelemelerde bulundu. Güzergahın tamamında ve 11. kilometresinde bulunan Taşkesen ile Aşağıkırzı Köyleri arası ulaşımı sağlayan köprüde incelemeler yapan Vali Pehlivan, bahse konu yolun iyileştirilmesi ve yeni köprü inşa edilmesine yönelik tespitler yaptı.

Vali Pehlivan Bir Takım İncelemeler De Bulundu
Daha sonra denetleme yapmak için Kız Meslek Lisesinin taşınacağı Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesine giden Vali Ali Hamza Pehlivan, burada da bir takım incelemelerde bulundu.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde eğitim kurumlarını denetleyen Vali Pehlivan, kendi binasının inşaatı tamamlandığı için oraya taşınacak ve yerine Kız Meslek Lisesinin geleceği Anadolu İmam Hatip Lisesinde yaptığı incelemeleri sırasında tespit ettiği eksikliklerin titiz bir çalışmayla bir an önce tamamlanması ve fiziki mekanların eğitim öğretim sezonuna tam olarak hazırlanması talimatını verdi. Vali Pehlivan’a incelemeleri sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can, İnşaat ve Emlak Hizmetleri Şube Müdürü İsa Akgün ile Okul Müdürü Hasan Basri Topsakal eşlik etti.
Kaynak: İHA