Trabzon'da Asfaltlama Çalışmaları

Trabzon'da asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belirlenen program dahilinde il genelinde asfalt çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Büyükşehir Belediyesinin bu yıl yaklaşık 165 bin ton asfalt serdiği vurgulanan açıklamada,'Son olarak Düzköy ilçesine bağlı Gürgendağ Mahallesi'nde 3.5, Yomra ilçesinin Taşdelen Mahallesi'nde 1.5, Akçaabat ilçesinin Akçaköy Mahallesi'nde 3.5 ve Dernekpazarı ilçesinin Kondu Mahallesi'nde 1 kilometre asfalt yol yapıldı.' ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun şu değerlendirmeleri yer aldı:

'Trabzon'un Büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla il genelinde belli plan ve program dahilinde hatırı sayılı bütçe ile yol çalışması gerçekleştirme şansı elde ettik. Yol çalışmalarında ana arterlere öncelik veriyoruz. Trabzon'daki tüm yollardan, hangi yolun neresinde ne sorun varsa hepsinden haberimiz var. Program dahilinde bu sorunları ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yollarımızda kalıcı, uzun yıllar hizmet edecek, birkaç yıl sonra tekrar çalışma yapılmasına gerek duyulmayacak, altyapısı sağlam çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Trabzon halkı her şeyin en güzeline layıktır.'

Kaynak: AA