Düzce'den Kısa Kısa

Düzce Belediyesi tarafından merkez mahalle muhtarları için kimlik kartı hazırlandı.

Düzce Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, hazırlanan kimlik kartlarında Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Mensur Bilgin'in imzaları yer alıyor.

Düzce Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından 56 merkez mahalle muhtarı için kimlik kartı hazırlandı. Kimlik kartlarında Tüm Muhtarlar Derneği başlığı altında muhtarların kimlik numaraları ile nüfusa kayıt örneği bilgileri yer alıyor.

-Öğrencilere kırtasiye desteği verilecek

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 18 Eylül tarihinde başlayacak olan eğitim sezonu için destek projesi hazırlandı.

Buna göre, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde kayıtlı bulunan ailelerin öğrenci çocuklarına kırtasiye yardımında bulunulacak. Müdürlük bünyesi içinde açılan 'Hayır Çarşısı' içinden temin edilebilecek kırtasiye malzemeleri için hazırlıklar başladı.

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç hayırseverlerin de destek projesine katkı verebileceklerini belirterek 'Hayırsever kişi ve kuruluşlar da eğitim sezonu için çeşitli türdeki kırtasiye malzemeleri için Müdürlüğümüze bağışta bulunabilirler.' dedi.

-Sünnet şöleni bu yıl 8 Eylül'de gerçekleştirilecek

Düzce Belediyesi tarafından her yıl yapılan ve geleneksel hale getirilen toplu sünnet şöleninde 120 çocuk sünnet ettirilecek.

Şölen kapsamında, 8 Eylül'de belediye önünden saat 14:00’de sünnet konvoyu düzenlenecek.

Konvoy kalıcı konutlar Düzce Belediyesi Erguvan Tesislerinde son bulacak.

Program daha sonra Kuran'ı Kerim tilaveti ve sünnet şöleni ile devam edecek.

Kaynak: AA