Çekmeköy'de Zabıta Ekipleri Bu Kez Ellerinde Çiçeklerle İş Yerlerine Girdi

Çekmeköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Zabıta Haftası dolayısıyla esnafa gül ve karanfil dağıttı. Esnaflar ise karşılarında ellerinde çiçeklerle zabıta ekiplerini görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Çekmeköy'de Zabıta Ekipleri Bu Kez Ellerinde Çiçeklerle İş Yerlerine Girdi
Zabıta teşkilatının 191. Kuruluş yıldönümü Çekmeköy’de farklı bir etkinlikle kutlandı. Esnafın denetleme amacıyla zaman zaman iş yerinde gördüğü zabıta bu kez karanfil dağıtmak iş yerlerine girdi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Çekmeköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri esnafı ziyaret ederek gül ve karanfil dağıttı.



“Tepkiler gayet güzel”

Zabıta ekipleriyle beraber çiçek dağıtan Başkan Ahmet Poyraz, esnaftan güzel tepkiler aldıklarını söyledi.

Normalde zabıtanın esnaf üzerinde tedirginlik oluşturduğunu ifade eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Zabıtanın 191. kuruluş yıldönümü münasebetiyle zabıta müdürü ve zabıta arkadaşlarımızla beraber halkımıza, ‘Sadece sizleri denetleme değil bazen de güllerle, karanfillerle ziyaret ediyoruz’ mesajını vermek adına böyle güzel bir günü değerlendirdik. Esnafımızın tepkileri gayet güzel. Zabıtayı gördüğü zaman bizim esnafımızda bazen tedirginlik olur. Ama bugün gül ve karanfille karşılarında görünce daha çok mutlu oldular ve bunun devamını dilediler” dedi.

Zabıtanın çiçek dağıtımı sırasında bazı esnaflar şaşkınlıklarını gizleyemezken, bazıları da zabıtanın kuruluş yıldönümünü kutladı.
Kaynak: İHA