Beyşehir'e Yapılan Devlet Yatırımlarını İncelediler

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, kent merkezinde yapımı devam eden bazı devlet yatırımlarını yerinde inceledi.

Beyşehir'e Yapılan Devlet Yatırımlarını İncelediler
Başkan Özaltun, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol’la birlikte Beyşehir’de yapımı devam eden yeni Adliye Sarayı inşaat alanında ve yapım çalışmaları sona ermek üzere olan yeni Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Başkan Özaltun ve beraberindekiler, daha sonra ilçeye bağlı bazı dış mahallelere ziyaretler gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’de yapımı süren devlet yatırımlarının inşaat alanını gezerek yapım çalışmalarındaki son durumu gördüklerini dile getirerek, bu yatırımların hayata geçirilmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ise, Beyşehir’in Türkiye’nin en büyük devlet hastanelerinden birisine kavuşmak üzere olduğuna vurgu yaparak, “İnşallah bu yıl sonuna doğru hizmete girmesini beklediğimiz hilal mimarili Türkiye’nin en büyük devlet hastanelerinden birisi olan yeni devlet hastane binamızı inceledik. Son durumunu yerinde değerlendirdik” dedi.

Yapımı devam eden yeni adalet sarayının inşaat alanında da incelemelerde bulunduklarını vurgulayan Babaoğlu, kompleksin hızla yükseldiğini gördüklerini dile getirdi. Son dönemde adeta şantiyeye dönen Beyşehir’in her yerinde devam eden hizmetlerin olduğunu belirten Babaoğlu, “Türkiye’nin en gözde ilçelerinden birisi olan Beyşehir’in 2023 vizyonunu ortaya koyma yolunda, AK Parti İlçe Başkanlığımız, Beyşehir Belediye Başkanımız ve milletvekilleri olarak gece gündüz demeden hep beraber çalışıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA